logo transp header150

MjøsPlan AS reorganiserer og styrker ledelsen

 

Fra 1. September tar Jarle Ruud over som Daglig Leder i MjøsPlan AS. Jarle er opprinnelig fra Moelv og kommer til MjøsPlan fra oljeserviceselskapet Petroleum Geo-Services ASA, hvor han har hatt ulike lederstillinger de siste 16 årene. Jarle er utdannet Sivilingeniør fra NTNU, med tilleggsutdannelse innenfor økonomi og strategi (BI/NHH).

Grunder og eier av MjøsPlan AS, Even Sjøli, vil etter mer enn 14 år som Daglig Leder gå over i en stilling som Avdelingsleder for Oppmåling og Prosjektering, hvor han i større grad vil fokusere på forretningsutvikling.

«Jeg ser fram til å ta fatt på oppgaven som leder i MjøsPlan. Det er spennende vekstfirma med en bred og solid kompetanse. Vi skal utvikle kundebasen videre, samtidig som vi skal fortsette å levere den kvaliteten vi er kjent for til våre samarbeidspartnere.» sier Jarle Ruud.

Even Sjøli kommenterer: «Jeg er tilfreds med at vi har fått Jarle med på laget. Han vil tilføre MjøsPlan viktig ledelseskompetanse, samt sørge for at vi får frigjort ressurser til styrket markedsarbeid.»

Kontaktinformasjon:
  • Åpent hverdager kl 08.00-16.00

Her finner du MjøsPlan AS

norgeskart