logo transp header150

Oppbrudd på Fellesprosjektet - 20.06.2013

Innholdet er gjengitt fra artikkelen publisert på "AT.no"Hæhre-fellesprosjektet maskin fraktes bort

"Norske leverandører og entreprenører henter varer og utstyr på Alpine Baus parsell FP1 på Fellesprosjektet E6-Dovrebanen."

MINNESUND (AT.no): Norske leverandører og entreprenører henter varer og utstyr på Alpine Baus parsell FP1 på Fellesprosjektet E6-Dovrebanen.

Salgskonsulent Roger Furuseth sørger for at alt Alpine Bau har leid av Utleiecompagniet blir hentet.AT.no har tatt turen til Alpine Baus parsell på Fellesprosjektet E6-Dovrebanen i dag, torsdag 20. juni.

Den første som møter oss på anleggsområdet er salgskonsulent Roger Furuseth fra Utleiecompagniet (UCO). Han samler sammen det han kan finne av utstyr som er leid ut fra selskapet.

- Vi hentet noe i går, og tar med oss resten i dag. Det er stort sett pumper, betongutstyr og førstehjelpskontainere. Vi henter også telehandlere, sier han til AT.no.

Han synes det er trist at det skulle ende på denne måten for østerrikerne:

- Jeg synes synd på arbeiderne som har vært her for Alpine Bau. Det er ikke deres skyld at selskapet har gjort det dårlig økonomisk. Nå står de uten arbeid. Flere av dem har alt spurt om jeg har jobb til dem.
Flere hundre tonn betong hentes

Ett par hundre meter unna er salgsmedarbeider Bernt Iver Groth fra Ølen Betong i ferd med å få kjørt bort betongrør. Han anslår at det blir 10-12 fullastede semitrailere med varer fra Ølen som hentes nå.

Ølen Betong henter betongrør i dag. Øst Kran & Transport er leid inn for å hente rørene.

Loe Rørprodukter AS har også mange betongrør og -kummer på FP1. Transportleder Kay Lien administrerer henting av betongvarer:

- Vi har ganske betydelige utestående beløp. Vi avtalte med Alpine Bau i går at vi kan hente betongproduktene våre, sier han til AT.no.

Lederen anslår at de står nærmere 3000 tonn betongprodukter fra Loe på FP1. Den foreløpige planen er å hente ca. 150 tonn nå, og se an sitasjonen for resten. Problemet er at mange av betongkonstruksjonene er spesiallaget til Alpine Bau og FP1. De 150 tonnene som hentes nå er de mest standardiserte produktene.

 

Kontaktinformasjon:
  • Åpent hverdager kl 08.00-16.00

Her finner du MjøsPlan AS

norgeskart