logo transp header150

Vi gjør mange oppdrag for faste oppdragsgivere, men alle er velkomne med sine behov. Vi gjør enkel bildebehandling, mens utforming og design overlater vi til andre. Vi har mye bra utstyr som vi benytter i egen produksjon og tilbyr denne tjenesten til de som forespør oss.

MjøsPlan utfører og har utstyr for

  • Utskrift, laminering, scanning, kopiering,
  • Montering på kapafix,
  • Plakatkjøring, plotting/trykking av formater opp til A0.


Lamineringsprosessen

Lamineringsmaskinen legger på et plast belegg foran og bak på plakaten slik at plakaten blir forseglet, dette under høy temperatur. Plast belegget er lite synlig og det er vanskelig å se at en plakat er laminert.
Det mest vanlige er at vi skriver ut plakaten på vår plotter/skriver i ønsket format først, men du kan komme til oss med orginal plakater som du ønsker laminert.

Hva kan lamineres
Alt som skal tåle litt røff behandling bør lamineres. Etter laminering kan plakaten benyttes utendørs.

Ta en kopi før laminering av en orginal
Før vi laminerer en orginal vil vi anbefale kunden å lage en kopi av plakaten. Vår store scanner lager kopier av orginal plakaten, og vi kan levere kopien som en fil på en minnepen eller du kan få den tilsendt denne kopien på e-post. Eller du kan få skrevet ut kopier på vår store plotter.

Kopiering og scanning utstyr
Vi kan tilby kopiering og scanning av store formater. Er ditt "bilde" limt på en "plate" håndterer vår scanner tykkelser opp til på 10mm.

Print Plott Laminering Utendørs Beskyttelse

Kontaktinformasjon:
  • Åpent hverdager kl 08.00-16.00

Her finner du MjøsPlan AS

norgeskart